KIF Bryderne klarede sig flot ved Kolding Cup 2020

Mens alle klubbens frivillige arbejde hårdt for at skabe de bedste rammer omkring Kolding Cup 2020, knoklede KIF bryderne på madrasserne for at opnå gode sportslige resultater til klubben.

I begynderklassen stillede Carl Løgstrup op i 42kg og Mohammed Gazgiriev i 47kg. Begge brydere viste, at timerne i brydelokalet på ingen måder er spildte og der blev vist flot brydning af dem begge.

3. Plads
Carl Løgstrup 42kg, begynder

4. Plads
Mohammed Gazgiriev 47kg, begynder

Hos piger / kvinder havde vi Britt Christensen i 58kg piger og Lærke Kierkegaard i 68kg kvinder.
Begge piger var kommet i nogle meget stærke grupper og havde en hård dag på kontoret, der blev dog vist rigtig god brydning fra dem begge og især Britt viser en stærk udvikling.

Begge piger endte dog desværre uplaceret.

I herre junior/senior havde vi Lucas Schröder i 72kg og Roman Molnar i 77kg.
Altid stærke Lucas maste alt modstand i den tre mand store gruppe, mens Roman måtte se sig besejret af en stærk nordmand i sin kamp

1. plads
Lucas Schröder 72kg, junior/senior

2. plads
Roman Molnar 77kg, junior/senior


I Puslinge klassen stillede Ajub Khizriyev op i 32kg og Denni Yusupov i 35kg.
Begge drenge viste stærk brydning, Ajub vandt sin første kamp, men måtte senere se sig besejret i den 11 mand store gruppe. Denni vandt over begge kampe til en tysk bryder og vandt fortjent klassen

1. plads
Denni Yusupov 35kg, puslinge

Ajub Khizriyev uplaceret 32kg puslinge

Hos drengene havde vi Islambek Akhmadov i 34kg, Abdui Malik Umarov og Ansar Dzamalov i 38kg, Seifulah Khalimov i 48kg og Mikkel Clausen i 52kg.
Islambek vandt sin første og tredje kamp men måtte sig desværre se sig besejret i fjerde kamp i den 17 mand store gruppe. I 38kg klassen går Ansar ikke videre fra indledende gruppe, Abdui Malik taber desværre finalen til en meget stærk tysker. I 48kg går Seifulah videre til bronzefinalen efter tre stærke sejere, bronze finalen tabes dog desværre til en god tjekkisk bryder.
I 52kg vinder Mikkel alle kampe i indledende gruppe og stor herefter i finalen mod en belgisk bryder, efter en spændende kamp, hvor Mikkel er tæt på at blive lagt i fald i slutningen af 1. periode vinder Mikkel kampen.

1. plads
Mikkel Clausen 52kg, dreng


2. plads
Abdui Malik Umarov 38kg, dreng

4. plads
Seifulah Khalimov 48kg, dreng

Uplaceret Islambek Akhmadov 34kg og Ansar Dzamalov 38kg. Fotos fra Kolding Cup 2020 kan ses her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *