Travl KIF Brydning weekend

Efter 16 års fravær genopstod Heros Cup i weekenden som brydestævne. Og Frederiksværk klubben begyndte flot med 230 tilmeldte brydere, hvoraf mere end halvdelen kom fra udenlandske klubber.

Dette betød at de tre KIF brydere, Ajup Khizriyev i puslinge, Islambek Akhmadov i 34kg drenge og Mikkel Clausen i 52kg drenge, havde gode muligheder for at møde brydere fra andre nationer.

Ajup i puslinge, var ikke på forhånd tilmeldt en vægte klasse, da Heros efter svensk forbillede, havde besluttet at der i puslinge klassen var flydende vægtklasser, så det var indvejningsvægten der afgjorde hvilke 4-5 brydere man skulle møde.

Formatet var rigtigt godt og gav nogle gode kampe.

Ajup tabte den første kamp til en stærk Heros bryder, men vandt herefter stærkt den to næste kampe oven en FFI og en svensk bryder.

Placering puslinge:

2. plads
Ajup Khizriyev puslinge grp. 6

I drenge klassen havde Islambek tre flotte kampe i 34kg drenge, Islambek startede med et nederlag til en svensk bryder, hvor efter det blev til en faldsejer over en polsk bryder, Islambeks dag sluttede med et point nederlag til en Aars bryder.

Mikkel havde i 52kg drenge en god dag, og gik efter fem kampe med svenske, polske og danske brydere ubesejret gennem turneringen.  

Placering drenge:

1. Plads
Mikkel Clausen 52kg drenge

U-placeret:

Islambek Akhmadov 34kg dreng

Altid utrættelige Jesper Kirkegaard var som altid træner for bryderne og Anette og Martin Buch tog sig af dommergerningen.

I den finske ”Myhi Tournament” forsvarede Marckus Schröder de daske farver som U23 landsholds bryder. Marckus vandt alle sine kampe i 80kg klassen og fik dermed en guldmedalje med hjem.
Marckus deltog i turneringen med tre andre U23 landsholds brydere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *